Corona update

Het Coronavirus waart rond. We kunnen wel stellen dat niemand van ons de hierdoor ontstane situatie ooit heeft meegemaakt.
Het voelt vreemd, onwerkelijk en ongrijpbaar. Het geeft veel onzekerheid bij ons allen en brengt spanning met zich mee.  Wat gaat er allemaal gebeuren, hoelang gaat dit duren en hoe kunnen we hiermee omgaan?

Het is een situatie waar elk mens, elk gezin, elke organisatie en elk bedrijf mee te maken heeft gekregen.
We moeten allemaal letterlijk afstand nemen van elkaar. Regels en adviezen worden vanuit de overheid en vanuit allerlei experts ons gegeven.
Op bezoek komen, een hand geven: het kan allemaal even niet meer. En juist dat hebben mensen nu wellicht extra nodig.

Laten we met elkaar eensgezind zijn en daar waar nodig er voor elkaar zijn. Op elkaar kunnen rekenen is een belangrijk element in moeilijke tijden.

Door de gevolgen van het COVID-19 virus (coronavirus) hebben sommige winkels van De Woon- & Autoboulevard Vlaardingen aangepaste openingstijden. Om teleurstelling te voorkomen, is het verstandig om vooraf aan jouw geplande bezoek op de website van de desbetreffende winkel de actuele openingstijden te raadplegen.

Alle winkels volgen nadrukkelijk de maatregels van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op bij het helpen van klanten.