10 tips voor het concert van de Wannebiezz

Ben jij ook zo’n fan van de Wannebiezz en heb je kaartjes weten te bemachtigen voor hun concert op 7 april in Ahoy? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid zijn om er een onvergetelijke avond van te maken. Daarom hebben wij 10 tips voor je op een rijtje gezet om je optimaal voor te bereiden op dit feestje!

 1. Maak een foto van je aankoopbon op de Woon- en Autoboulevard…Als je op 7 april met je vrienden naar het concert gaat, wil je natuurlijk dat zij er ook bij kunnen zijn. Maak daarom een foto van je aankoopbon op de Woon- en Autoboulevard in Rotterdam en stuur deze in. Hiermee maak je kans om extra kaarten te winnen voor je vrienden! klik hier om direct mee te doen:
 2. Luister naar de muziek van de Wannebiezz…Zorg dat je de muziek van de Wannebiezz goed kent en alvast in de stemming komt voor het concert. Luister naar hun aanstekelijke nummers, zoals “Goeiemoggel” en “Dans je de hele nacht met mij”.
 3. Trek leuke kleding aan…Het concert van de Wannebiezz is een feestje, dus trek je mooiste en meest feestelijke kleding aan. Denk aan kleurrijke kleding en accessoires, zoals hoedjes, brillen en sjaals.
 4. Zorg voor comfortabele schoenen…Op een concert sta je vaak langere tijd en dans je veel, dus zorg voor comfortabele schoenen. Zo voorkom je dat je voeten pijn gaan doen en kun je de hele avond genieten.
 5. Neem oordopjes mee…Een concert kan behoorlijk hard zijn, dus neem voor de zekerheid oordopjes mee. Zo bescherm je je gehoor en kun je nog steeds genieten van de muziek.
 6. Maak een playlist van de Wannebiezz…Maak een playlist van de muziek van de Wannebiezz en luister deze tijdens het voorbereiden voor het concert. Zo zit je helemaal in de juiste sfeer en ben je helemaal klaar voor het feestje.
 7. Eet voldoende voordat je naar het concert gaat…Het is belangrijk om voldoende te eten voordat je naar het concert gaat, zodat je de hele avond energiek blijft. Kies wel voor licht verteerbaar voedsel, zodat je maag niet te vol zit tijdens het dansen.
 8. Neem voldoende geld mee….Zorg dat je voldoende geld bij je hebt, zodat je bijvoorbeeld een drankje kunt halen of een leuk souvenir kunt kopen.
 9. Maak een groepsfoto….Maak voorafgaand aan het concert een leuke groepsfoto met je vrienden. Zo heb je een mooie herinnering aan deze avond, en tag het woon- en autoboulevard, dan kunnen we nog een beetje na genieten:
  Instagram: https://www.instagram.com/boulevard_vlaardingen/
  Facebook: https://www.facebook.com/boulevardvlaardingen
 10. Geniet!…Last but not least: geniet van het concert! Laat je helemaal gaan, dans en zing mee met de muziek van de Wannebiezz en maak er de goeiste vrijdagavond van!